Το Pilates Reformer αποτελεί την πιο HOT προπονητική μέθοδο του fitness παγκοσμίως η οποία δίνει σημαντικά αποτελέσματα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων. Απαιτεί τη συμμετοχή του σώματος και του μυαλού καθώς εξασφαλίζει και την ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυϊκών ομάδων και προάγει την ευλυγισία και την ορθοσωμία.

To Pilates Reformer είναι ένας τρόπος γυμναστικής που μεταμορφώνει το σώμα μέσα από μία σειρά ασκήσεων που επικεντρώνονται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών και σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης και λεκάνης, στοχεύοντας όχι μόνο την ευλυγισία και ενδυνάμωση των μυών αλλά και την κινητικότητα των αρθρώσεων καθώς και στην αποκατάσταση τραυματισμών (κατάλληλο για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα σε Μέση, Αυχένα, Γόνατα, Σκολίωση, Λόρδωση & Κύφωση). Οι ασκήσεις

του Pilates Reformer διορθώνουν ασυμμετρίες και χρόνιες αδυναμίες φέρνοντας το σώμα σε ισορροπία. Χαρίζει στο σώμα ευλυγισία, ενδυνάμωση, σύσφιξη, γράμμωση μυϊκή συναρμογή και καλή φυσική κατάσταση. Επίσης αυξάνει την αναπνευστική ικανότητα, την κυκλοφορία του αίματος και το σώμα γυμνάζεται ενιαία με το αίσθημα της ευεξίας και της ζωτικότητας να απορρέει σε κάθε κίνηση.

     

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Αποστολή Στοιχείων

ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΙΛΟΥ

Αποστολή Στοιχείων

2 3 4

6 8

10 11

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Ειρήνης 12, Πρέβεζα

2682061262

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow us

  Facebook

  Linkedin

  Twitter

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή 
09:00 - 22:00

Σάββατο 17:00-21:00

Κυριακή  κλειστά